Byter blogg..

är trött på blogg.se så byter blogg..

→  http://jaahheterfeel.bloggplatsen.se/  ←


26 November 2011 :)

TjahTjah bloggen! Just nu är jag nästan klar med att fixa håret.. har iaf plattat håret i en timme nu men orkade inte ha utsläppt så satte upp det ändå xd. just nu är jag iaf sminkat osv.. vet att jag skulle blogga när jag vaknade men orkade inte så kollade tv ett tag och sen duschade jag och kollade tv och sen drygat framför datan. jag ska även lägga ut bilder nu, om det funkar den här gången. men ska testa iaf. ska även kanske lägga ut lite bilder på mina hundar?.. hmm om jag is så göra jag det :) sitter fortfarande o plattar håret o ska ta någon bild o lägga ut på bloggen då :=).



Bosse som liten :)


Sisu, nu har han växt mera..


Rex (as göllig)<3

wtf det går inte ladda ner bilderna på bloggen på mej ?. men ajja för fixa det när jag fotat meeej med kameran !! ;D



Heejdå :)


-JenniferJohansson'


Blogg inlägg igen (:

TjahTjah bloggen. har inte så mycket att blogga om är lite trött och ska nog sätta igång en film snart. hade så tråkigt så jag började sminka mej xD, bild kommer ;=). ajja har inget att blogga om men bloggar imon när jag vaknar skulle jag kunna gissa ;). eller kommer säkert ;). ajja det var allt för mej;). nu ska ni få bilderna ;))))) <33


Kommer inga bilder.. går inte lägga ut?!!!!!!!!!!!!!!!.
ajja försöker imon igen!



-JenniferJohansson'


25 November 2011.

Hejjhejj bloggen! vet inte riktigt vad jag ska skriva men är i alla fall hos mamma just nu.. tänker stoppa igång musik (Justin bieber) men min syrra kommer döda mej .. jo tänkte även säga att jag fick en kick igår och färgade håret röd, lila, brun bild kommer :). men ska iaf gå o julpynta nudå -.-. tråkigt.. kommer ett till inlägg ikväll och då kommer bild :)


Hejrråå^^




-JenniferJohansson♥'


Skolan ..

Hejsan bloggen! orkade inte blogga igår men nu blire ett väldigt kort blogginlägg eftersom jag är i skolan :). ajja sitter iaf o bloggar o lyssnar på Justin Bieber.. ajja nu ska jag väl återgå till svenskan och det, ajja idag ska jag nog vara med någon och sen blire o sova hos mamma skulle jag kunna gissa, eller det e det som gäller vettni ;).


i love you now and forever bby <3




-JenniferJohansson'


Godnatt :)

Tjah min älskade blogg som jag bara drygar på =). haha nä det här blogginlägget ska fan i mej inte bli drygt och inte långt heller xD. nu kollar jag på MTV bara för att jag älskar det ;). det e ju bara att gissa vilket program oxå xD. nu ska jag iaf kolla klart det och sen får jag väl se vad jag gör. imon blir det nog att vara med någon skulle jag kunna gissa iaf ;). då blire väl stan eller något annat skojjigt ;). ajja vill inte missa för mycket du, skriver nog säkert imorgon på morgonen, jag ska försöka iaf, tänkte skirva imorse men jag vet inte om jag gjorde det, tror inte att jag orkade även fast jag hade gott om tid men jag är väl lite lat på morgonen så jag typ sitter o glor på något istället för att göra något vettigt av att vara vaken :). imon skulle jag gå utan smink men det händer då inte :). hhahahahah sorry men vill verkligen inte. ska ju på stan sen så vill inte gå där och se ut som ett kioskmongo, ajja nu har jag missat jätte mycket och måste verkligen gå och kolla men bloggar imorgon då skulle jag kunna tro, lovar inget eftersom jag kanske är jätte trött beroende på när jag somnar, somnade 5 igår men sov då på dagen ett tag iaf XD. hahaha inlägget blev inte så drygt iaf så hoppas att ni nöjer er med detta nu då =)))

Tjahrrå :)


-JenniferJohansson♥'


23 November 2011 :)

Heejj bloggen!! kom hem för ca 20 minuter sen men jag orkade verkligen inte blogga men jag hade inte så mycket till val nåmera, eller jo men kände mej tvugen.. det gick väldigt bra på utveklingsamtalet (stava?) även fast jag inte klarade SO, matte, Svenskan och till och med musiken x'D. det gick jätte bra på fysiken så jag är på något säyy väldigt nöjd. snart blir det nog möte med min SO lärare.. snart och snart kanske nästa vecka.. då ska jag iaf lärara mej lite mer om geografi eftersom jag värkligen inte är bra på det.. menmen måste iaf försöka.. jajja annars idag har jag inte gjort så mycket förutom varit i skolan såklart då.. på tekniken blev det väldigt, hmm, ja vet inte riktigt hur jag ska säga, drama? bråk? något sånt men jag pallade verkligen inte lägga mej i.. fick inte som vi ville iaf. hahah vi håller på med råttfällebilar.. våran är sämst. hade blivit bra om vi fick göra en smart sak ;)). då ska vi komma till dagens höjdpunkt.. vi var och hämtade en ny frys och jag följde med då såklart men iaf han som vi skulle köpa den av var typ hungrig eller något för innan tröck han as mycket mat i munnen och sen sa han en menning och sen tugade han VÄLDIGT högt och sa en menning och tugade HÖGT igen -.-. fifan vad irri asså. men ajja han höll på så hela tiden när vi var där. haha fifan vad tråkigt liv jag har xD. Kom just på att jag skulle skriva dagens låt och sånt, har inte lyssnat musik idag så vi tar bara någon gammal.. Hmm, vi säger Justin Bieber- One time. älskar låten förr, nu, alltid<3, fail men what ever.. haha jag var borta från min mobil i 10 min och har fem missade samtal av olika personer xD. lol men har inget vettigt att skriva.. iaf så glömde jag att skriva det men våran hund har opererats. tycker synd om han. aja ska äta osv nu o orkar it blogga


Heejjrrå :)


-JenniferJohansson'


Hej, hejdå :)

rubriken sög.. ska på utveklignsamtal nu men skriver hur det gick osv när jag kommit hem igen..


Tjahrrå :)


-JenniferJohansson'


22 November 2011 :).

Hejsan bloggen! (:. vet att jag skrev att ni skulle få se outfiten men den är inge konstigt med den.. leggings, rosa shorts, vit linne, grå huvtröja, sjal, mössa.. hade ett par hängslen i en 2 timmar tieep.. as konstigt menmen.. jag kom hem nyss och nu blire att kolla film och sen sova.. asså jag är verkligen jätte trött.. ganska drygt inlägg bwf. okeej ska inte dryga nu :). eller orkar inte blogga.. hhahhahha dryg man är, slänger in nå bilder så blire bra :DDD





gammal..



..



står 2006 men är 2011..


gammal...



haha..



haha..



ett år sen..


Hejrrå :)


-JenniferJohansson'


GodMorgoN, 22 November 2011 :)

TjoO bloggen ;). vaknade för ganska länge sen men har fixat mej då så hann inte blogga då.  ajja har inget o skriva och hinner fota mej och det men jag orkar inte. och jag har inte sminkat mej heller.. bara fixat håret.. men ajja nu ska jag dricka något och sen sminka mej o sen skolan :). hahaha är hungrig men orkar inte äta något xD..
hmm har inget mer att skriva.. ajja bild kommer senare :). tänkte bara lägga till att på fredag är första advänt :D



   TjoOrÅ ;)

-JenniferJohansson'


21 November 2011 :)

TjOo bloggen!! as najs dag iaf ;). var inte med johanna.. men var med en annan kompis ;). as roligt köpte lite saker när vi gick på stan osv ;). vi träffade oxå någon som heter linus o två stycken andra ;). hahah jag och mina smile ;), hahah men iaf fattar jag inte hur jag kan vara så himla trött på kvällarna ;o.. ajja skit i det nu, men orkar inte lägg upp nå bilder, eller jo typ två stycken ;). imon har jag och felicia planerat dagens outfit och massa! bild kommer imon Ya0 ;). hahah kommer att bli as snyggt.. verkligen..  möte imon mm -.-. slipper idrott !! ;D MOHAHAHAHAHHAAH <3. ursäkta mina damp ryck.. ajja köpt en sjal, mössa, hårspray, lösnaglar osv idag ;). väldigt nöjd med mina köp ;)..... imon börjar 08;30 så blir att kliva upp vid 7 om jag verkligen is.. men måste fixa mej o massa så har fan inget väl.. hHAHAHAAHhAAHahaahhaha skämde ut mej idag.. just so you now, I LOVE U BBY ;-*<3. ajja tieep drygit.se att blogga just nu, min dag imon är först språkval (svenska/engelska) sendan äre idrott som gäller, eller nej, blir möte.. (as tråkigt igenom mej..) sedan har vi typ håll eftersom vi börjar lektionen nått i tolv och klockan tolv börjar våran friluftsdag och då ska jag vara på stacken.. där ska jag vara med Emma och felicia typ :). ajja nu vill alex att jag ska kolla på någon jävla sida vad jag vill ha i julklapp, ska kolla efter iphone skal.. vet inte om jag får en men hoppas!!!! ;D hade varit as rädd om den :D. ajja snart blir hon sur.. skulle kolla julklappar på internet tidigare idag men hon blev bara as sur så jag störk allt jag skrivit och gick ut därifrån.. (HAHAH?).. annars önskar jag mej mest smink och sånt :). ajja asså vafan fick stikor i ryggen idag -.- ont som fan men syrran fick peta bort dom men en pinsett xD. ajja snart blir hon sur så det blir inga bilder idag. mitt fel att jag är så lat xD. jag kanske bloggar imon på morgonen vi får se.. men outfiten kommer imon på dan :)


TjOoRrÅ!<3


-JenniferJohansson'


                      


Godmorgon :)<3

Tjah bloggen! vet att jag inte bloggade igår, eller jag gjorde men när jag skulle lägga ut det på bloggen på försvann det -.-. ajja orkade inte blogga igen i alla fall :) idag blire nog att vara med johanna som sagt. idag vaknade jag klockan 06:30..  just nu sitter jag och äter frukost, otroligt!! :D. jajjaajajjaajajajja, ska äta upp frukosten nu och sedan dra mej till skolan;). hmm, jag kan väl bjuda på en bild då eftersom jag inte kunde igår..


:)<3


bjuder bilden på syrran ;) även om hon kommer döda mej.. :D

                                                                             Tjahrrå :)
 

                                                                        -JenniferJohansson'

20 November 2011 :)

Tjah bloggläsare! om jag nu har några, har ju inte bloggat på ett halv år, otroligt om nån läser min blogg fortfarande, men måste få tillbacka mina läsare nu.. Snabbt blogginlägg nu då, jag ska snart ta och kolla Jersey shore, bah för att jag älskar det :). ajja är i alla fall as trött nudå, morgon dan blir då att vara med Johanna :). vet inte vad vi ska göra men säkert något roligt:). tieep halv sover nudå.. men medans det är reklam på jersey shore sen så ska jag göra ett snabbt blogginlägg och lägga ut bilder.. ska även hämnas på min syster för att hon lägger ut bilder på mej MOHAHAHAHA. ajja ska gå och ta ett glas julmust -.-!! vill verkligen inte ha det menmen, vill verkligen ha cola!! måste be pappa köpa. just nu orkar jag verkligen inte blogga nu menmen ...... kolla min systers blogg www.linaelminaalexandrajohansson.blogg.se .. hon är vädligt bra på att blogga eftersom hon bloggar nästan varje dah ! ;d. justefan ;o glömde göra svenskan, ajja göre imon när jag kommit hem, då är det ett måste, hojja blogginlägget blev långt.. ajja nu orkar jag serri inte skriva mer. ska försöka hålla mej vaken nu om ja kan..

                                        
                                                                       Tjahrrå :)
 

                                                                 -JenniferJohansson'


sorry, balme it on me..

TjahTjah! ;)
igen behöver säga något, vet inte bloggat på ett halv år..
ajja nu skiter vi i det ;).
hahha älskar fortfarande att göra smile! ;)
vet inte riktigt vad jag ska skriva.. idag har jag inte gjort något vettigt.
vaknade halv 2 och då slog jag igång sex and the city 2 och sen sex and the city 1 xd.
vet inte varför men det bara blev så nu ..
sedan gick ja iaf och duschade och nu sitter jag här osminkad och rufsit hår xd
jag vet inte riktigt om jag ska göra en ny blogg som heter likadant fast på bloggplatsen ?
den är mycket lättare, eller devote..
men tror att jag blir kvar på blogg.se iaf ;)
men ska be min kusin göra en header och lägga in på bloggen, orkar inte själv så..
har as många header men vill inte ha dom, vet inte vrf men ajja..
ni kan få en bild på dagens outfits oxå sen :)
märkt att facebook tar över mitt liv xd.
nä men när jag e hemma iaf xd
om tanja inte is göra en header så blire


den

eller


den..
tror jag..

ajja nu kommer dagens outfit .. <3



tröjan är från gina tricot
jeans leggingsarna är från HM.

ajja måste erkänna att jag började kolla facebook o söka på låtar nyss
+
började städa mitt rum slarvit xd..

ajja jag har iaf tänkt ha dagens låt..
idag blire två stycken låtar..
 
http://www.youtube.com/watch?v=LUjn3RpkcKY&ob=av2e
&
http://www.youtube.com/watch?v=AKBwsGNtVxk
nöter ut.se..

såhär har gårdagen varit..
vaknade vid ett, chillade till 18;00
då vare stacken med häligt folk<3.
ajja det var det då..
tänkte att det skulle bli ett lånnggggttt inlägg eftersom jag inte bloggat på as länge xd. måste oxå göra svenskan sen, är redan sen med den xD.
ajja pappa ville att jag skulle hjälpa med maten nu..
så ska hjälpa han nu..
dagens mat blir tydligen köttbullar och mos! :D
bara för att jag älskkarrr mooosss<333

-JenniferJohansson'


RSS 2.0