Tjenare

Är på lite random humör just nu, är lite nere pga en sak men det fick mig att vilja ta tag i mitt liv så det är väl en bra sak?
fuckat up mitt liv ganska rejält och ibland vill jag bara stänga in mig och aldrig gå ut men det hjälper inte men ska försöka nu.
försöka fixa skolan, förstår inte vart allt gick så snett i mitt liv riktigt men folk får ärligt tro vad de vill om mig för jag bryr mig inte så mycket, bara vad mina vänner och min familj tycker om mig.
men nu startar jag ett nytt kapitel i mitt liv och hoppas att det får mig på toppen.
det är inget fel att må dåligt ibland, det gör alla men mått så dåligt den senaste tiden så det är sjukt, och när jag mår dåligt blir jag sur och gör saker som inte är bra. men det är samtidigt ingen ursäkt för det jag gjort och det vet jag själv om. men en dag så blir allt bra och jag längtar tills jag får gå ut igen och visa att jag klarar av att sköta mig.
okej att jag röker och så är inget jag ser på det sättet, men ingen alkohol, droger eller likande, det klarar jag mig fint utan. ingen brådska med kärleken, har nog lite folk att be om förlåtelse också men det är min svaga sida.
klarar inte av att säga förlåt så bra men får försöka i alla fall :)
 
det var allt för den här gången :)

RSS 2.0